Mâine concurez pentru Timișoara

Sâmbătă, la campionatele naționale de duatlon, o să concurez pentru clubul timișorean Ride Competition. De puțin timp am reușit, împreună cu prietenii și susținătorii mei Francois Antoine Vuillet și Vasile Gosa, să înființăm o secție de triatlon la acest club. Am obținut în timp record și certificatul de identitate sportivă, așa că transferul meu a fost realizat destul de ușor.

Sunt puțin emoționat. Mă aflu în fața unui nou început, de data aceasta în orașul meu natal. Sper, cred că o să fie bine, mai ales că o să am în preajmă mai mulți prieteni.

Îmi doresc să facem împreună numai lucruri bune la acest club, începând de la promovarea lui, obținerea de performanțe, până la organizarea unei competiții proprii și la crearea unei baze pentru viitori campioni ai României în această disciplină.

Sună utopic? Poate, dar eu cred în acest proiect. O să fie greu? Cu siguranță. Dar niciodată nu m-am temut de muncă.

Mă despart cu inima îndoită de fostul meu club, Corona Brașov. Timp de șase-șapte luni am crezut că aici o să reușim să punem bazele unui club de triatlon puternic. Mi-a plăcut proiectul, am sperat să se realizeze, dar nu a fost să fie. Mergem înainte, așadar.

Mâine sunt campionatele naționale de duatlon. Să îmi țineți pumnii, îmi doresc să câștig. Mâine concurez pentru Timișoara.