Viitorul meu in obiective

Nu stiu pentru altii cum este…, dar pentru mine bilantul de sfarsit de an incepe putin mai devreme…cam pe acum. Este firesc sa fie asa odata ce se incheie anul competitional. Sarbatorile si finalul de an ma gasesc, de obicei , cu planurile facute. Simt sa impartasesc cu voi obiectivele mele, dar, in primul rand, sa va multumesc pentru sustinerea neconditionata din fiecare competitie din 2016.
 
Au fost zeci si zeci de competitii, iar despre sustinerea voastra ce sa mai spun…sunteti minunati! Dragilor, ne-am atins obiectivele in anul ce se incheie. A fost inca un an foarte bun.
 
Inca un titlu de Campion National la Triatlon Olimpic,  Campion National la  Duatlon standard, Campion National la Aquatlon, Campion National la Triatlon Off Road si Campion National la Duatlon Off Road.
 
Locul 3 la Campionatul European de Duatlon Off Road Elite. 
 
Castigator Super Liga Off Road si castigator Super Liga Sosea.
 
Este important sa le multumesc sponsorilor, fara de care performanta realizata nu ar fi fost posibila. Participarea la competitii implica echipament profesionist, deplasari, nutritie corecta pentru un sportiv de performanta si nu numai. Am alaturi de mine sponsori care mi-au fost parteneri de nadejde si alaturi de care stiu ca vom mai scrie pagini in sportul romanesc,  Glas Expert, Alumni, Herbalife, Cannondale,  Veloteca, Autonom, Tyr Romania, Dunca Expeditii, Salomon, Giro, Sportsworld.ro, Inca Tex, Bausch+Lomb  si GoPro.
 
De ceva vreme ma gandesc cum va suna viitorul pentru mine. Pasiunea pe care o port in suflet pentru competitiile care au traditie in viata mea este inca puternica. Voi continua sa particip atat timp cat voi simti ca pot sa ma daruiesc acestui sport care mie mi-a schimbat viata. 2017 va insemna concentrare maxima pe duatlon la nivel european, iar pentru triatlon voi munci mai mult ca niciodata. Sunt mai motivat ca oricand si de abia astept noile competitii ce vor urma . Impreuna suntem cei mai buni! Asadar, dragilor, sa ne pregatim pentru un 2017 mai plin ca niciodata!.
 
Zambesc cand va scriu aceste randuri pentru ca mi-a venit in minte inca un moment din 2016. Antena 3 m-a declarat intr-o campanie de-a lor eroul zilei. Pentru ca am reusit sa fac performanta plecand poate de la nimic. Acolo, in direct, am avut ocazia unui alt bilant…si mi-am dat seama ca pana acum, distanta parcursa de mine cu bicicleta reprezinta inconjurulul lumii pe la ecuator de 4 ori…adica…miii si miiii de kilometri… Continuam sa ~inconjuram Pamantul ~ ?