PE CAI CÃ MÃ ASTEAPTÃ UN SEZON GREU!

Vreau sa fac o scurta retrospectiva a anului competional 2015 si sa va anunt care imi sunt planurile pentru anul 2016.

Asadar, pe scurt sezonul 2015 a fost foarte bun! 25 de competitii interne si internationale, 16 castigate (in tara, am reusit sa obtin locul I la aproape 90% dintre concursuri), la trei dintre ele am obtinut locul 3, un loc 4, un loc 5,un loc 7 si un loc 8.  Din nefericire, am fost descalificat la duatlonul de la Buftea deoarece am parcurs cu bicicleta o tura in plus iar la Jocurile Europei de la Baku nu am reusit sa termin cursa. Multe titluri nationale si doua balcanice care ma onoreaza.Campion National la Duatlon, Campion Balcanic la Duatlon, Campion Balcanic la Cross Duatlon, Campion National la Cross Duatlon, Campion National la Aquathlon, Campion Natioanl la Triatlon Olimpic,Campion National la Triatlon Off Road. Toate acestea au fost obiective pentru 2015 pe care le-am bifat cu succes pe langa castigarea celor doua circuite mari ale Romaniei de Triatlon de sosea si Triatlon Off Road. Sunt multumit de rezultatele internationale la duatlon, locul 7 la Cupa Europeana si locul 8 la Campionatul European .Aceste reusite ma determina sa cred ca pot mult mai mult la duatlon.Tot anul acesta, dupa Jocurile Europei de la Baku, am interupt colaborarea cu antrenorul Flabio Carmona. Cam asa a aratat anul competitional, insa pe langa concursuri am avut si alte activitati. In acest an am demarat Campania “Copilarie in miscare” pe care vreau sa o continui si la anul.
Eu cred ca a fost o reusita. In cadrul celor 3 intalniri pe care le-am avut la Bucuresti si Tulcea, au venit aproape 100 de copii. Tot pentru copiii care vor sa faca sport a fost si evenimentul “ Autumn Challenge” de la Petrosani care a avut loc de curand. Acest eveniment este inca in desfasurare, in curand urmeaza etapa a doua. Cei care vor sa afle mai multe despre proiectul pentru copiii din Petrosani o pot face accesand pagina de facebook a evenimentului. In luna septembrie am fost organizatorul concursului de duatlon Iarcuri Cornesti, prima editie. Au venit copii de 3 ani, adulti dar si oameni trecuti mult de prima tinerete. Cel mai varstnic participant a avut 83 de ani  Imi doresc ca cei mici sa practice cat mai mult sport si o parte dintre ei sa devina sportivi de performanta. O sa fac tot ce imi sta in putina ca acest lucru sa se intample.

Planurile pentru 2016!Sunt multe, sper sa reusesc sa le indeplinesc pe toate. In Romania vreau sa castig titlul national la duatlon, triathlon si aquatlon, precum si cele doua circuite mari de triathlon si triathlon off road. Pe plan international, voi participa la Campionatul European de Duatlon, la Campionatul European de Cross Duatlon si la campionatul Mondial de Duatlon. Tintesc sus, vreau in primii 3! Copiii raman in continuare in atentia mea. Vreau proiectul “Copilarie in miscare” sa continue si sa vina din ce in ce mai multi copii la intalnirile cu mine.
Va anunt inca de ape acum ca Duatlon Iarcuri Cornesti o sa fie organizat si la anul. Anul viitor asteptam mai multi participanti din toate categoriile de varsta. Planuri pentru 2016 mai sunt multe insa mai pastrez si cateva surprize.:)

Sper sa fiu sanatos sa le pot duce toate obiectivele la bun sfarsit. De cateva zile am intrat din nou in paine. Am inceput sa ma antrenez usor, sa ma reacomodez cu efortul. PE CAI CÃ MÃ ASTEAPTÃ UN SEZON GREU!

 

cipri