Invitat la “Românii au valoare ” – Radio 21

Sincer, am trac la fiecare apariție în direct, fie la radio, fie la televiziune. Însă cred că am început să învăț cum să-mi stăpînesc emoțiile, cum să prezint un mesaj cât mai clar și cât mai simplu. Nu altfel a fost în această dimineață când am participat la matinalul celor de la Radio 21. Radio cunoscut, cu audiență și cu moderatori beton.

Am răspuns întrebărilor celor trei prezentatori, Paul, Ioana și Bogdan, cel mai mult – la început – povestind despre cum stă treaba cu triatlonul. Chiar era nevoie, căci în mintea unora se face adesea confuzie între  triatlon, duatlon sau biatlon. Iar triatlonul merită să fie popularizat, pentru că e cel mai frumos sport.

Pe urmă, am mai vorbit puțin despre performanțele mele, atâtea câte sunt, despre cât și cum mă antrenez, despre viața personală.

Mă bucur că am reușit să abordez și problema sponsorilor, o chestiune destul de delicată pentru mine acum, în condițiile în care încerc să găsesc resursele financiare care să îmi permită participarea la competițiile internaționale programate.

La finalul interviului radio, am primit și titlul de “Român de valoare”. Nu prea știu la ce îmi folosește, dar e onorant. Să fie primit, așadar.

Dar cel bine e să ascultați singuri emisiunea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.