Îmi iau lumea în cap

Da, plec. O să plec din țară, însă nu definitiv, ci doar pentru… un stagiu de pregătire în Muntenegru. Mai exact, pe 28 februarie trebuie să fiu la Igalo, un orășel din Muntenegru, pe malul Adriaticii, pentru un stagiu de pregătire alături de lotul național de triatlon al Serbiei.

Pentru asta trebuie să mulțumesc doamnei Ljudmila Medan, manager al clubului sportiv TKT din Pancevo, alături de care am mai colaborat în trecut și care acum m-a invitat să merg la Igalo.

Cei doi antrenori ai mei, Cristian Negrea și Matei Giurcăneanu, au decis că un stagiu de pregătire de 20 de zile în Muntenegru corespunde obiectivelor mele actuale de antrenament și de aceea au fost de acord cu plecare.

Mai întîi, pe 25 februarie, o să efectuez niște teste de control la Timișoara, rezultatele acestora urmând să fie trimise în Serbia antrenorului lotului național, Vladimir Savici, care le va folosi ca punct de plecare în conceperea antrenamentului din acest cantonament.

 

 

Ca de obicei, țin să aduc mulțumiri unor oameni care mă ajută foarte mult în această perioadă. Mă refer acum, în primul rând, la noii mei sponsori, AEM Timișoara și VDO .
Mulțumesc totodată primăriei Orțișoara, domnilor Sobolu Aleodor și Sergiu
Antonie.

Și, în încheiere, vreau să spun că îmi pare rău că pe 23 februarie nu voi mai putea participa la Winter TriChallenge, triatlonul organizat de Smart Atletic (mulțumesc lui Vlad Stoica, cel care îmi facilitase participarea). Oricum, tuturor participanților le doresc vânt din spate, forță în brațe și un plan bine stabilit de dinainte.

Și dacă nu voi mai concura la Tri Challenge, îmi permit să mă joc puțin și să dau un pronostic privind clasamentul final. Pe primul loc cred că se poate situa, cu un avans minim însă, Alex Ciocan, urmat îndeaproape de Cristian Luțic. Iar pe locul trei poți fi chiar tu 🙂