100 de pachete gratuite de produse Isostar pentru 100 de prieteni!

7seri-BuzzStore-Isostar.FH11Colaborarea mea cu Isostar e deja de notorietate, eu fiind imaginea lor in Romania, alaturi de alti sportivi de top. Saptamana trecuta cei de la Isostar mi-au facut o noua surpriza. M-au rugat sa-i invit pe prietenii mei sportivi amatori sa testeze gratuit produse Isostar prin intermediul platformei BUZZStore – o comunitate de lideri de opinie ce testeaza gratuit produse si isi spun parerea sincera despre acestea atat in online (prin retelele de socializare, bloguri, site-uri personale) cat si in discutii cu alti prieteni.

Pachetul de produse in valoare de 115 lei (inclusiv vouchere valorice) contine tablete cu electroliti, bautura izotonica, gel energizant, baton proteic, batoane energizante si bidon 650ml. Pentru a intra in posesia lui trebuie sa intrati pe www.buzzstore.ro sa va faceti cont. In perioada 2-5.09 veti primi o invitatie pe mail pentru a va inscrie in campania de testare. Daca profilul vostru corespunde cu ceea ce cauta cei de la Isostar, atunci veti fi selectat in campanie si veti primi acasa produsele, transportul fiind platit de Isostar. Odata primite produsele trebuie sa le testati la antrenamente sau in competitii si apoi sa va spuneti parerea sincera despre ele pe net sau direct, altor prieteni. Pachetul de produse contine si 5 batoane energizante si 5 vouchere prin care prietenii vostri pot primi 1 bidon multisport 650ml gratuit si transport gratuit pentru comenzi de produse Isostar. Suna bine, nu?

Iti poti face cont aici. In plus, cei mai activi participanti in campanie pot castiga unul din cele 3 premii constand intr-un antrenament cu mine si seturi de produse si accesorii profesionale Isostar! Ce zici, accepti provocarea?