Emotii si bucurie la inceput de sezon de triatlon

Emotii si bucurie la inceput de sezon de triatlon. Sambata am participat la prima etapa de circuit off road “ Fara asfalt”. Pe langa soare,mare si plaja vreau sa va imparatsesc cateva din bucuriile traite in cele 2 zile cat am fost in 2 Mai.
– ma bucur ca am castigat locul I
– ma bucur ca m-am simit in largul meu la proba de inot
– m-a emotionat ziua de duminica cand organizatorul evenimentului m-a invitat sa fac eu premierea copiilor participanti la Aquathlon; fericirea de pe chipul micutilor imi va ramane imprimata in suflet
– ma bucura ca la start au fost aproape 1000 de sportivi, semn ca triatlonul capata notorietate
– ma onoreaza ca am avut ocazia sa o cunosc pe doamna Felicia care se ocupa de pensiunea Vila Ion Nicolae – Sapte Pini din 2 Mai si careia vreau sa-i multumesc pentru ospitalitate; doamna Felicia m-a facut sa simt aroma dulcetii de trandafir altfel decat mi-as fi inchipuit vreodata. Ritualul este simplu insa fara dânsa poate nu l-as fi descoperit: se serveste o lingurita de dulceata iar mai apoi se ia o gura de apa rece in timp ce in fundal se aude “ Cele 4 anotimpuri “ ale lui Vivaldi.
Le multumesc tuturor celor care au contribuit la Bucuria mea din weekendul trecut. Acum ma pregatesc pentru prima etapa a circuitului de sosea care va avea loc, sambata, la Olimp.
In final vreau sa va marturisesc ca incet dar sigur ma cuprind emotiile participarii mele la Jocurile Europene de la Baku care vor avea loc in perioada 12-28 iunie. Ma onoreaza sa reprezint Romania la un eveniment unic pentru Europa.

inceputdesezon