Cifra 13

Sunteți superstițioși? Ce ziceți de cifra 13?
Pentru mine sună bine, deoarece duminică, la Cluj, am devenit pentru a 13-a oară campion național la duatlon.
A fost frumos la Cluj, unde la start au fost în jur de 250 de sportivi, inclusiv copii. Pentru mine cursa a însemnat 5km alergare, 20km bicicletă și din nou 2,5 km alergare. Nu am prea multe de povestit despre cursă, a fost una mai curînd tactică, unde am încercat să forțez doar atît cît trebuie pentru a cîștiga. Și am făcut-o din nou. Acum îmi vine să zic că cel mai ușor a fost să cîștig primul meu titlu de campion național, acum e greu să îl păstrez. Dar am reușit.

Mă bucură enorm să văd, an de an, o creștere semnificativă a numărului de copii și juniori ce practică duatlonul sau triatlonul. Suntem, cred, pe drumul cel bun, sunt tot mai mulți antrenori dedicați, care își tratează meseria cu maximă seriozitate.

Clubul sportiv Ride Competition, din care fac parte, a fost reprezentat de 5 sportivi la categoria copii 9-13 ani. Sunt deosebite bucuria și emoțiile ce se citesc în ochii lor, în timpul competiției. Parcă m-am văzut pe mine când eram mic. Un antrenor mi-a spus că pentru puștii pe care îi pregătește sunt un model de campion. M-au bucurat enorm aceste cuvinte, căci – lăsînd modestia la o parte – îmi doresc să fiu un exemplu pozitiv pentru copiii care acum visează cu ochii larg deschiși la performanță.

Gata, acum a venit și momentul de Oscar :D. Vreau să felicit toți participanții din aceasta cursă, mai ales pe copii și juniori. Vreau să mulțumesc tuturor sponsorilor care m-au susținut de-a lungul carierei sportive și care au fost alături de mine. Nu în cele din urmă, vreau să mulțumesc celor apropiați, care mă suportă zi de zi J Vă iubesc. Mulțumesc tuturor, fără voi nu reușeam.

#Herbalife #GlasExpert #Alumni #Salomon #Cannondale #DuncaExpeditii #Tyr #Veloteca #GoPro #Autonom #BauschLomb #Clinica32

Foto: Dusa Adina